Zorg en begeleiding van zoon Vincent (22 jaar) met chronische ziekte

Categorieën:
activiteiten, boodschappen, gezelschap, huishouden, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Zorg en begeleiding van zoon Vincent (22 jaar) met chronische ziekte

Hulpvraag van Vincent
Kom jij ons leuke team versterken? We werken 1:1 met Vincent maar hebben ook als team een goede band en uitwisseling van ideeën en expertise. Kwaliteit van zorg en een goede organisatie zijn bij ons belangrijk.

We zoeken een lieve begeleider die stevig in zijn/haar schoenen staat aan huis voor Vincent die 22 jaar is. Vincent is een initiatiefrijke, sportieve, enthousiaste, geestige, creatieve en gevoelige jongen die heel veel door heeft en kan (hij is veelzijdig) en zijn eigen taal spreekt. Hij heeft lichamelijke verzorging (postoel, wassen, aankleden, etc.) nodig en iemand die samen met hem actief en creatief bezig is om een volwaardig leven te leiden. Fijnzinnigheid in contact is belangrijk, dus goed aanvoelen wat nodig is en daarop flexibel en praktisch kunnen inspelen op verschillende momenten op de dag. Dit varieert door energiebeperkingen (soms met epileptische activiteit). Aanpakmentaliteit en eigen stabiliteit zijn erg belangrijk in jouw contact met Vincent. We zoeken iemand die positief is en mogelijkheden ziet. Die het zelf leuk vindt om creatieve activiteiten te doen. Vincent krijgt op alle dagen van de week thuis begeleiding, ook overdag. Hiervoor werkte hij bij een werkplaats bij Stichting Ilmarinen (onderdeel van De Zijlen). Het is leuk en verantwoordelijk werk met ruimte/vrijheid voor eigen initiatief. We gaan uit van je eigen sterke kanten in het opbouwen van je persoonlijke band met Vincent en de activiteiten die je onderneemt. We wonen in een mooi en goed bereikbaar pand in Groningen en hebben een buitenverblijf waar we ook regelmatig verblijven. Naast uren overdag zijn die nu ook (evt. aansluitend) 's nachts beschikbaar (slaapdienst).

Uurtarief in overleg.
We hopen van je te horen, dus stuur snel een berichtje! Start liefst binnenkort.

Eventueel kan mogelijk eerst iets geschoven worden met de dagdelen, in overleg met de overige teamleden, Uiteindelijk is een vast en overzichtelijk schema ook voor Vincent belangrijk.

Met groet,
Vincent & Team

gepubliceerd: 30 augustus 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.