Hulp met huishouden structureren

Trefwoorden:
huishoudelijke hulp
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Hulp met huishouden structureren

Ik heb twee prachtige jongens van 6 en 1. Ik werk daarnaast 20 tot 28 uur in de thuiszorg. Met mantelzorgtaken voor mijn vader en sporten van mijn oudste zoon krijg ik mijn huishouden niet meer op de rit. Het afgelopen anderhalf jaar is er ook ontzettend veel gebeurd en veranderd om mij heen, waardoor het ook even niet zo makkelijk is gegaan. Een depressie die elke paar weken voor een hele flink dip zorgt en waardoor ik niet de gezellige en lieve moeder ben af en toe die ik wel graag wil zijn.

Het WIJ-team is hier voor benaderd, maar ik kreeg toen de verpleegkundige van het CJG op bezoek. Mede doordat ik natuurlijk de jongste heb gekregen denk ik, maar die kwam zitten op de bank en zegt, ja je moet gewoon je huishouden doen. Tjah, dat weet ik zelf ook wel. Maar soms krijg ik mezelf niet zo ver. Het hoognodige, maar meer niet... Eindstand, het CJG is geen succes geweest.

Ik heb hulp nodig met het structureren van mijn dag, maar ook iemand die mij kan helpen om mijn huis op te ruimen en vorm te geven aan vaste opbergplekken voor vaste dingen. Dat laatste is essentieel, omdat ik zo min mogelijk spullen wil hebben, die dan ook zo min mogelijk troep kunnen vormen.

gepubliceerd: 8 oktober 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.